.

- Vårt hjem i nord - 


Huset har stor stue med langt spisebord og nytt kjøkken med oppvaskmaskin. 2.etasje består av 3 soverom og 1 stue – og ved bruk av stuen som soverom har huset totalt 8 gode sengeplasser. I 2.etasje finnes en romslig balkong med flott utsikt mot havet i øst – perfekt for en morgenstund i solen. Badet har dusj, toalett, vaskemaskin og tørketrommel.


Tomten har også et trivelig naust med tilhørende flytebrygge. Vestveggen i naustet kan åpnes i sin helhet og på innsiden rundt langbordet kan man sitte til langt på kveld å nyte solen gå ned akkompagnert av bølgeskvulp og kanskje se en havørn suse over taket. God plass innbyr til masse aktivitet helt ned i fjæra. Stangfiske fra flytebrygga eller et friskt morgenbad er som balsam for sjelen – bare å nyte!

Vår nærmeste nabo er en viktig næringsaktør i bygda - garnvaskeriet til Nordlaks. Hver dag kommer og går det båter til fiskemerdene i området. En viktig bedrift ift. sysselsetting og aktivitet som bidrar til å holde liv i nærbutikken, skolen og infrastruktur. 


På Snarkjøp i Digermulen finner man det meste du trenger inkludert café. Vi anbefaler alle å legge turen innom for en trivelig handel - og for å støtte opp om nok en viktig aktør i bygda. Butikken driver også en liten pumpestasjon hvor man får fylt både bensin og diesel. Mer informasjon om butikken finner du her