- Området er spektakulært og naturopplevelsene bare venter på deg -

Du trenger ikke å kjøre noe sted for å komme deg på tur da merkede stier starter i umiddelbar nærhet, inkludert tur over fjellet til Årsteinen ytterst i havgapet, eller videre opp på Dronningvarden med 360 graders spektakulær utsikt.


Du kan også gå til og bestige Digermulkollen, Snetinden, Breitinden og Keiservarden – sistnevnte flere ganger besøkt av Keiser Wilhelm og markert med varden bygget av blant andre keiseren selv på slutten av 1800-tallet. Herfra ser man utover Raftsundet mot fjellene Store Trolltind og Rulten samt øya Stormolla og munningen på Trollfjorden.


Med kayak eller småbåt kan man oppleve øyriket Risvær, eller passere kanalen som binder Pundslettvågen med Raftsundet. Området Austre Vågan har med andre ord masse og noe for enhver å tilby!

Frister det å bestige flere fjelltopper eller oppleve mer lenger vest i Lofoten er det ikke langt til verken Laupstad, Laukvik, Svolvær, Skrova eller Henningsvær. Det meste lar seg nå på en dagstur for så å kunne avslutte dagen tilbake på Pundsletta rundt bålpanna, i kveldssola fra naustet eller i sofakroken med naturen som nærmeste nabo.


Selv bruker vi ofte ut.no som inspirasjonskilde og ovenfor ser du bilder vi har tatt på tur.