Området er spektakulært og naturopplevelsene bare venter på deg

Randonee

Lofoten byr på fantastiske randoneemuligheter - mange av dem her i nærområdet. Spenn på deg skiene i fjæra, nyt utsikten på vei oppover og "have fun" på nedfarten til havet. Med mange alternativer kan du fint stå 2 turer på samme dag. 

Fjelltur

Digermulkollen, Snetinden, Breitinden og Keiservarden er noen av toppene man kan bestige i området. Rett bak oss ligger Stortinden, også kalt Dronningvarden, oppkalt etter vår turglade Dronning Sonja. Uansett topp og med utsyn i alle retninger blir du aldri lei!

Fiske

Torsk, kveite, sei, hyse, uer, lyr, sild og skrei bor i havet her og alle sorter kan du få på kroken i området - og flere av dem på stang fra brygga.


Vil du ut på storhavet i båt så har vi lokale kontakter. 


Skitt fiske!

Kajakk

Årsteinøya og Pundsletta er et perfekt utgankspunkt med kajakk. Øyene rundt Risvær og Svellingflaket byr på uendelig med flotte kajakkopplevelser i tillegg til Raftsundet med Trollfjorden og ikke minst vår egen "Årsteinkanalen".  

Hav og fjell på

samme dag!

Du trenger ikke å kjøre noe sted for å komme deg på tur - stier starter i umiddelbar nærhet, inkludert tur over fjellet til Årsteinen eller videre opp på Dronningvarden med 360 graders spektakulær utsikt.


Du kan også gå til Snetinden, Digermulkollen, Breitinden og Keiservarden – sistnevnte markert med varden bygget av blant andre Keiser Wilhelm selv på slutten av 1800-tallet. Herfra ser du utover Raftsundet mot fjellene Store Trolltind og Rulten samt øya Stormolla og  Trollfjorden.


Med kajakk eller småbåt kan man oppleve øyriket Risvær, eller passere kanalen som binder Pundslettvågen med Raftsundet. 


God tur!

Frister det å bestige flere fjelltopper eller oppleve mer lenger vest i Lofoten er det ikke langt til verken Laupstad, Laukvik, Svolvær, Skrova eller Henningsvær. Det meste lar seg nå på en dagstur for så å kunne avslutte dagen tilbake på Pundsletta rundt bålpanna, i kveldssola fra naustet eller i sofakroken med naturen som nærmeste nabo.


Selv bruker vi ofte ut.no som inspirasjonskilde og nedenfor ser du bilder vi har tatt på tur.